KUBO

KUBO is een kassenbouwer die voorop loopt met een duurzame kijk op de bedekte teelt wereldwijd. Eigen research en development liggen ten grondslag aan unieke innovaties zoals de Ultra-Clima® kas.
KUBO_Logo_detailpagina.jpg

De wereldbevolking groeit expansief. Groei die de aarde uitput, energiebronnen drogen op en water wordt steeds schaarser. Tegelijkertijd is er een toenemende vraag naar voedselveiligheid, CO2-reductie en lokaal en veilig geproduceerde producten. Bij KUBO geloven we dat, met behulp van de glastuinbouw,  wij een bijdrage kunnen leveren bij deze uitdagingen. Gebruikmakend van onze nieuwe technologie, ontwikkelen we duurzame productie faciliteiten en diensten.

Het is onze missie om ondernemers over de hele wereld in staat stellen om in te spelen op actuele ontwikkelingen en om te produceren voor de eigen markt. Met de (semi-gesloten) kassen en slimme kweek concepten creëren wij een omgeving waarbij minimale input wordt gerealiseerd met een rendement. Wat uw wensen zijn. Overal waar u zich bevindt. The future of greenhouses is Blue.

Bij elk project stellen wij ons in eerste instantie op als adviseur en proberen we samen met onze opdrachtgever de feitelijk behoefte zo nauwkeurig mogelijk te specificeren. Op basis daarvan maken wij een duidelijk voorstel voor een optimale oplossing en geven wij aan hoe wij dit met onze machines en systemen kunnen realiseren."

Contact KUBO

Bedrijfsnaam: KUBO
Adres: Vlotlaan 710, 2681 TX, Monster
Telefoonnummer: +31 (0)174 - 286161
E-mailadres: info@kubo.nl