Horticoop Technical Services

Horticoop Technical Services combineert en installeert álle technieken en mogelijkheden op het gebied van water, licht, klimaat en energie.
AVAG Horticoop logodetailpagina.jpg

Samenwerken aan de tuinbouw van de toekomst, dat is waar Horticoop Technical Services voor staat. We maken graag kennis! Decennia lang opereerden wij als technische afdeling van Maasmond, Agrifirm, CTAV, TCN en Kringkoop, de voorgangers van Horticoop BV. Sinds 2011 horen we tot de (Koninklijke) coöperatie Horticoop die zich al sinds 1904 inzet voor een gezonde en duurzame tuinbouw. We zijn een betrouwbare technische handelspartner voor onze leden in de groente- en kruidenteelt, sierteelt en bloemisterij.

Horticoop Technical Services combineert en installeert álle technieken en mogelijkheden op het gebied van water, licht, klimaat en energie. Daarnaast onderhouden we uw gemechaniseerde installaties en voeren wij diverse verplichte- en niet verplichte keuringen uit. We kijken graag samen met telers naar hoe hun bedrijf met behulp van technologie duurzamer en efficiënter ingericht kan worden met het oog op het beste rendement.

Vanuit onze vestigingen in Bleiswijk, Klazienaveen en Katwijk (NB) werken we voor bedrijven in Nederland en Duitsland. Onze monteurs, uitvoerders en keurders staan voor je klaar!

Onze monteurs, uitvoerders en keurders staan voor je klaar!"

Contact Horticoop Technical Services

Bedrijfsnaam: Horticoop Technical Services
Adres: Klappolder 150, 2665 ZJ Bleiswijk
Website: www.hcts.tech
Telefoonnummer: +31 (0)10 - 5241600
E-mailadres: info@hcts.tech