Horticoop Technical Services

Horticoop Technical Services staat voor innovatieve glastuinbouw. Samen met de kwekers en telers kijken we naar de best technische oplossingen op het gebied van water, elektro, licht en klimaat
HTS-LOGO-JPG-2013 tekst naast logo.jpg (1)

We vertellen graag wie wij zijn en waar wij voor staan. Laten we kennis maken! Horticoop Technical Services staat voor een gezonde en duurzame tuinbouw. We zijn een betrouwbare handelspartner in de groente-, boomkwekerijen-, zacht fruit-, sierteeltsector en leveren alle technische oplossingen en kennis op het gebied van water, elektro, licht en klimaat. We kijken graag samen met de teler naar maatoplossingen. Onze specialiteit is het inzetten van techniek voor een duurzamer en efficiënter bedrijf met een hoger rendement.

Horticoop Technical Services is onderdeel van het in 1904 opgerichte Coöperatief Koninklijk Tuinbouwcentrum Horticoop. Het is niet gek om te zeggen dat er veel veranderd is in de afgelopen 100 jaar. Bedrijven en bedrijfsonderdelen zijn gekomen en gegaan, maar met elkaar hebben we dezelfde missie: Samen werken aan een gezonde toekomst voor de tuinbouw.

Wij van Horticoop Technical Services zetten onze technische kennis en expertise in waardoor wij onze klanten in al hun (technische) wensen kunnen voorzien. We realiseren nieuwbouwprojecten en vervangen of optimaliseren waterzijdige-, elektrotechnische-, licht- en klimaatinstallaties. Hierbij leveren wij natuurlijk de service en het onderhoud zoals u van ons mag verwachten. Ook zijn verplichte en niet-verplichte keuringen onderdeel van onze dienstverlening.   

Wij van Horticoop Technical Services zetten onze technische kennis en expertise in waardoor wij onze klanten in al hun (technische) wensen kunnen voorzien"

Contact Horticoop Technical Services

Bedrijfsnaam: Horticoop Technical Services
Adres: Klappolder 150, 2665 LP Bleiswijk
Website: www.hcts.tech/
Telefoonnummer: +31 (0)10 - 5241600
E-mailadres: info@hcts.tech