Holland Gaas

Holland Gaas is een moderne organisatie, gespecialiseerd in gaassystemen voor de tuinbouwsector.
Avag_HollandGaas_Logo.jpg

Wij opereren op binnen- en buitenlandse projecten vanuit onze locatie in het Westland. Onze projecten variëren van kleinschalig tot zeer omvangrijk.
Voor milieuvriendelijke wering van insecten uit de kas, dan wel voor het in de kas houden van nuttige insecten kan gebruik worden gemaakt van het Holland Gaassysteem. Dit unieke gepatenteerde gaassysteem is door Holland Gaas zelf ontwikkeld en uitgetest en wordt als compleet pakket aangeboden.
 
Het compacte, opvouwbare systeem is geschikt voor zowel bestaande als nieuwbouwkassen en zorgt voor een maximum aan ventilatie en een minimum aan lichtverlies. In overleg met de klant kan voor de ideale maaswijdte en luchtdoorlatendheid gekozen worden. Het doordachte systeem met zijn vormvaste vouweigenschappen zorgt voor een perfecte sluiting van het kasdek.
 
Natuurlijk staat Holland Gaas garant voor een duurzame werking van een op maat gesneden systeem.
 
Holland Gaas biedt tevens de mogelijkheid tot levering van compacte eenvoudig te installeren gaassystemen. Door onze jarenlange ervaring kan een vakbekwame supervisor het project technisch begeleiden bij het installeren.

'Holland Gaas garant voor een duurzame werking van een op maat gesneden systeem'

Contact Holland Gaas BV

Bedrijfsnaam: Holland Gaas BV
Adres: Honderdland 30, 2676 LS, Maasdijk
Telefoonnummer: +31 (0)174 – 516180
E-mailadres: info@hollandgaas.nl