Gavita

Gavita is een snel groeiend, toonaangevend bedrijf in assimilatieverlichting. Ruim 30 jaar aan ervaring biedt een solide basis voor ontwikkeling en innovatie.
Gavita_Logo_detailpagina.jpg

Gavita staat aan de wieg van veel, nu als standaard geaccepteerde, technieken en innovaties. Uitgangspunt bij onze visie op innovatie is effici├źnte groeilichtoplossingen bieden die het rendement van de teler verhogen.

De combinatie van eigen R&D en productie zorgt voor perfecte kwaliteitsgarantie. Vanuit vestigingen in Nederland, Canada, Noorwegen, Oekraïne en Rusland worden de belangrijkste tuinbouwgebieden in de wereld bediend. Om een hoog serviceniveau en kwaliteitsgarantie te bieden, investeert Gavita voortdurend in kennis. Het motto is 'alle kennis in eigen huis' en vanuit die basis duurzame samenwerkingsverbanden aangaan met anderen.

De naam Gavita staat synoniem voor innovatie, kwaliteit en tevreden klanten.

Bij Gavita stoppen projecten niet bij de oplevering. Lampen en reflectoren dienen regelmatig te worden nagemeten op lichtbehoud en reflectie om te bepalen wanneer ze vervangen moeten worden voor een optimaal renderende installatie. Wij voeren gecertificeerde lichtmetingen uit in onze gekalibreerde Ulbricht bol waardoor we in staat zijn om u hierover te adviseren."

Contact Gavita

Bedrijfsnaam: Gavita
Adres: Oosteinderweg 127, 1432 AH, Aalsmeer
Website: www.gavita.nl
Telefoonnummer: +31 (0) 297 - 380450
E-mailadres: info@gavita.nl