Gakon Horticultural Projects

Gakon Horticultural Projects is een internationaal opererend, vooraanstaand kassenbouwbedrijf, met een team van circa 85 medewerkers.
Hortivation_Gakon_Logo_RGB.png

Gakon is een van 's werelds toonaangevende bedrijven op het gebied van advies over en productie, levering, bouw en onderhoud van hoogwaardige turnkey tuinbouwprojecten.

Daarmee bieden wij dé oplossing voor de stijgende vraag naar:

• Betere voedselveiligheid;

• Bloemen en planten van hoge kwaliteit;

• Innovatieve teeltmethoden;

• Verantwoorde omgang met de aarde.

Onze klanten zijn telers, bedrijven of investeerders die streven naar optimale groei van hun planten, gezonde gewassen, hoge opbrengsten en een duurzaam milieu.

Bij Gakon willen wij onze klanten laten doen waar ze goed in zijn: telen!

Met onze bijna 70 jaar ervaring begeleiden wij uw project vanaf het eerste concept tot aan oplevering. Wij bieden u de middelen voor financiering, productie, assemblage, toelevering en bouw, plus alle ondersteuning die u nodig heeft om te telen.

In een wereld waarin de bevolkingsgroei doorgaat, waar de levenstandaard, het voedsel en de voedselveiligheid belangrijke issues zijn, wil Gakon Horticultural Projects herkend en erkend worden als de partij die in haar klantensectoren kwalitatieve,innovatieve en duurzame totaaloplossingen levert op het gebied van tuinbouwprojecten , zodat de  afnemers zich kunnen richten op hun kernactiviteiten."

Contact Gakon Horticultural Projects

Bedrijfsnaam: Gakon Horticultural Projects
Adres: Klopperman 60, 2292 JD, Wateringen
Website: www.gakon.nl
Telefoonnummer: +31 (0)174 - 225700
E-mailadres: info@gakon.nl