Erfgoed

ErfGoed is een wereldwijd opererend bedrijf in de productie en aanleg van hoogwaardige teeltvloeren.
Logo_detailpagina_Erfgoed.jpg

Wat is voor een teler belangrijk? Een uniform gewas, geen uitval en het leveren van klasse 1 planten. Hierdoor heeft de teler meer rendement. Een goede teeltvloer levert hierin een belangrijk aandeel.

Uniform gewas door gelijkmatig watergift

De ErfGoedVloer zorgt voor een goed microklimaat waardoor de planten beter en sneller groeien. De vloer wordt gevormd door een laag poreus gesteente die gevuld kan worden met water. Zodra de laag vol is, komt het water overal tegelijk omhoog. Hierdoor is de beworteling van het gewas beter, groeit het uniform en sneller. U weet 100% zeker dat elke plant voldoende water krijgt. Het kost u geen tijd meer om dit elke dag te controleren.

Minder ziektes dooreen droge vloer

Wanneer het water wegloopt zorgt een speciaal doek  en de vloerconstructie ervoor dat het water uit de potten wegloopt. Hierdoor creëer je een optimaal vochtbalans in de potten en is de kans op ziektes minder groot. Het water en de meststoffen van de planten wordt opgevangen. Dit kan eenvoudig hergebruikt worden en geeft een aanzienlijke besparing.

Bereidbaarheid van vloeren

Het is belangrijk voor de teler om over deze vloeren te rijden. Dit is gelukkig geen probleem. De ErfGoedVloeren zijn te combineren met: betonnen U-wegen, Trolley Tracks en heftrucks met brede banden. Hier kunt u daar meer over lezen.

Zekerheid voor de toekomst

Een kweker die voor ErfGoed kiest, vindt een partner voor de toekomst. Op dit moment zijn we actief in ruim 25 landen. Op onze website vindt u verhalen van onze klanten in deze landen. Hier kunt u hun verhalen zien.

Daarnaast zit innoveren in ons bloed. We hebben een eigen proeftuin waar we dagelijks nieuwe concepten ontwikkelen. Bij ErfGoed werken we als team samen met ervaren mensen die de tuinbouw kennen. Kijk hieronder de video voor meer informatie over ons bedrijf of ga naar www.erfgoed.nl

Innoveren zit in ons bloed

Contact Erfgoed

Bedrijfsnaam: Erfgoed
Adres: Bredeweg 59 2751 GH Moerkapelle
Website: erfgoed.nl
Telefoonnummer: +31 (0)79 593 38 00
E-mailadres: info@erfgoed.nl