Cultilene

Saint-Gobain Cultilene levert innovatieve oplossingen die bijdragen aan het optimaliseren van watermanagement en energieverbruik.
Cultilene_Logo_detailpagina.jpg

Missie Cultilene

Saint-Gobain Cultilene levert innovatieve oplossingen die bijdragen aan het optimaliseren van water- en energieverbruik om telers in staat te stellen de kwaliteit van hun processen te verbeteren en te besparen op meststoffen, water en energie en een bijdrage te leveren aan een duurzame tuinbouw.

Over Saint-Gobain Cultilene

Cultilene levert wereldwijd steenwol substraat oplossingen en Albarino diffuus glas in 50 landen wereldwijd. Het steenwol substraat wordt geproduceerd op vier locaties; Tilburg (Nederland), Gliwice (Polen), Castolovice (Tsjechië) en (Paris) Canada. In het Duitse Mannheim wordt het Albarino diffuus glas vervaardigd. Naast steenwol en diffuus glas levert Cultilene onder de naam Cultiwall groene wanden.

 

Onze complete organisatie is gericht op dienstbaarheid aan de teler. Elke mogelijkheid voor innovatie wordt benut. Daarbij blijven we bij uitstek ook praktisch: elk initiatief, idee, plan wordt getoetst aan de centrale vraag ‘Wat heeft de teler hieraan?'"

Contact Cultilene

Bedrijfsnaam: Cultilene
Adres: Zeusstraat 2, 5048 CA, Tilburg
Website: www.cultilene.nl
Telefoonnummer: +31(0)13 - 5780057
E-mailadres: info@cultilene.nl