Bosman Van Zaal

Complete kasfaciliteiten wereldwijd, van visie tot oplossing
BVZ_Logo_JPG_2018.jpg

De wereld vraagt in toenemende mate om slimme en duurzame oplossingen voor haar plantaardige productiesystemen. Naarmate de wereldbevolking naar 9,7 miljard mensen toe groeit (2050), zijn innovatieve ideeën meer nodig dan ooit tevoren.

Bosman Van Zaal helpt de vernieuwers in de sector te innoveren. Wij creëren de duurzame en slimme faciliteiten en systemen die nodig zijn om onze partners succesvol te maken. Overal ter wereld.

Met 100 jaar ervaring als kassenbouwer en 40 jaar als leverancier van technische systemen leveren we aan meer dan 40 landen en hebben we zes internationale vestigingen.

Uniek is het groot aantal specialismen dat wij onder één dak samenbrengen voor het leveren van complete turnkey faciliteiten en specialistische monodisciplinaire projecten, waaronder hightech gerobotiseerde fenotyperingsinstallatie, volautomatische productiekassen of robuuste, met folie bedekte kassen die geschikt zijn voor zware klimatologische omstandigheden. Voor voedingsmiddelen, sierplanten en planten voor de cosmetische en farmaceutische industrie.

“Naarmate de behoefte aan land- en tuinbouwproducten groeit, neemt ook de behoefte aan innovatie toe. Dat is wat we doen. Wij bieden oplossingen voor groei op lange termijn. Zo helpen we de wereld op een slimme, efficiënte en waardevolle manier te voeden en mooier te maken.”

Contact Bosman Van Zaal

Bedrijfsnaam: Bosman Van Zaal
Adres: Braziliëlaan 4, 1432 DG, Aalsmeer