Besseling Techniek

Besseling & ALL Techniek ontwerpt en fabriceert machines zoals hogedruk pompunits, plantmachines, oogstwagens, kasdekwassers.
Besseling Techniek - Logo wit 1920×1080 Nieuw.jpg

Besseling Techniek is in 1984 opgericht met als doelstelling machinebouw en onderhoud. Het bedrijf is gevestigd in Noord-Holland en produceerde vanaf het begin van de jaren negentig meer dan honderd kasdekwassers van het model Rotowas. Nieuwe ideeën en technieken resulteerden in een nieuw model dekwasser: Roofmaster. Het bleek vanaf het eerste moment een groot succes. Inmiddels heeft Besseling Techniek honderden Roofmaster dekwassers geproduceerd, die wereldwijd helpen de productie van glasteeltgewassen te optimaliseren en veel kostbare arbeidstijd besparen.

De doelstelling van Besseling Techniek is in de loop der tijd niet veranderd maar de activiteiten wel. Door de toenemende schaalvergroting in de glastuinbouw is de bouw van dekwassers en het onderhoud ervan de belangrijkste activiteit geworden. Met een enthousiast en vakbekwaam team worden kasdekreinigers van engineering tot in bedrijfstelling in eigen beheer wereldwijd uitgevoerd.

De ROOFMASTER van Besseling Techniek is synoniem geworden voor degelijke, robuuste en efficiënte dekwassers voor de glastuinbouw. Naast bewassen in de ROOFMASTER ook DE machine waarmee coatings opgebracht kunnen worden. Een 2 in 1 machine die dus jaarrond gebruikt kan worden. Inmiddels al meer dan 1000 referenties wereldwijd en al meer dan 30 jaar ervaring.

 Onze machines weten iedere kas tot een schoon plaatje om te toveren, zij doen dat ook nog eens op ieder continent. Door constante innovatie en werkend met de laatste technologieën is de ROOFMASTER jouw oogstmachine van daglicht. Hij laat de zon weer binnen en levert meer productie op.

De Roofmaster Light bleek vanaf het eerste moment een groot succes."

Contact Besseling Techniek

Bedrijfsnaam: Besseling Techniek
Adres: Keplerstraat 14, 1704 SJ, Heerhugowaard