Besseling Techniek

Besseling & ALL Techniek ontwerpt en fabriceert machines zoals hogedruk pompunits, plantmachines, oogstwagens, kasdekwassers.
Besseling Techniek - Logo wit 1920×1080 Nieuw.jpg

Besseling & ALL Techniek is opgericht in 1984 met als doelstelling machinebouw en onderhoud. Besseling & ALL Techniek produceerde vanaf het begin van de jaren negentig meer dan honderd kasdekwassers van het model Rotowas. Nieuwe ideeën en technieken resulteerden in een nieuw model dekwasser: Roofmaster Light. Het bleek vanaf het eerste moment een groot succes. Inmiddels heeft Besseling & ALL Techniek honderden Roofmaster Light dekwassers geproduceerd, die wereldwijd helpen de productie van glasteeltgewassen te optimaliseren en veel kostbare arbeidstijd besparen.

De doelstelling van Besseling & ALL Techniek is in de loop der tijd niet veranderd maar de activiteiten wel. Door de toenemende schaalvergroting in de glastuinbouw is de bouw van dekwassers en het onderhoud ervan de belangrijkste activiteit geworden. Met een enthousiast en vakbekwaam team worden dekwassers van engineering tot in bedrijfstelling in eigen beheer wereldwijd uitgevoerd.

De Roofmaster Light bleek vanaf het eerste moment een groot succes."

Contact Besseling & All techniek

Bedrijfsnaam: Besseling & All techniek
Adres: Keplerstraat 14, 1704 SJ, Heerhugowaard
Telefoonnummer: +31 (0)72 - 5719712
E-mailadres: info@besseling-all.com