Van der Valk Kleijn

Van der Valk Kleijn is een specialist op het gebied van kassenbouw, welke tot zijn recht komt in een kleine, integere, ambitieuze organisatie op basis van een partnership met onze opdrachtgever.
vdValkKleijn_Logo_detailpagina.jpg

Van der Valk Kleijn is een kassenbouwer in hart en nieren. Jarenlange ervaring en kennis van de laatste technische ontwikkelingen garanderen u een degelijke kas die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet en met oog voor detail is afgewerkt. En niet alleen de kas voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Ook het bouwtraject leiden we vakkundig in goede banen. We denken met u mee en coördineren de bouw met strakke hand. Zo ontnemen we u heel wat zorgen!

"Het bouwen van een nieuwe kas vraagt veel van u. Dus is het prettig om te weten dat u werkt met een kassenbouwer die de touwtjes stevig in handen houdt. Wij verzorgen de complete bouw van de kas voor u. Van de tekening tot en met de uitvoering, het is bij ons in goede en vertrouwde handen. Een vaste contactpersoon staat van het begin tot het einde van het project voor u klaar. Degene die de kas verkoopt is ook degene die de bouw begeleidt. Op die manier verloopt het werk gestroomlijnd en zonder misverstanden. Wel zo prettig!"

Contact Van der Valk Kleijn

Bedrijfsnaam: Van der Valk Kleijn
Adres: Grote Waard 68, 2675 RZ, Honselersdijk
Telefoonnummer: +31 (0)174 - 648618
E-mailadres: info@valkkleijn.nl