Ridder Drive Systems

Ridder Drive Systems produceert en levert elektromechanische aandrijvingen voor de internationale tuinbouw.
Ridderdrive_Logo_detailpagina.jpg

Ridder Drive Systems en Ridder Climate Screens behoren tot de Ridder Group. De Group heeft als missie om wereldwijd iedere glas- of polytuinder in staat te stellen betere resultaten te behalen. Om dat te bereiken levert de groep voor iedere tuinder de best passende technologie inclusief de benodigde kennis om het maximale uit hun investering te halen. Het begrijpen en ondersteunen van telers staat centraal in de aanpak. Door samenwerking met partners wordt Ridder technologie in meer dan 50 landen toegepast.

Ridder Drive Systems

Ridder Drive Systems produceert en levert elektromechanische aandrijvingen voor de internationale tuinbouw. Deze aandrijvingen worden gebruikt voor ventilatie-, scherming- en hijsdoeleinden en worden vooral geleverd via kassenbouwers en installateurs. Ridder beschikt over een assortiment aandrijvingen geschikt voor toepassing in zowel glazen kassen als poly kassen.

Ridder Climate Screens

In 2015 is Ridder Climate Screens gestart met de productie en levering van diverse klimaatschermen. Deze schermtechnologie wordt vooral via installateurs geleverd. Climate Screens onderscheidt zich in de markt door korte, warme en persoonlijke lijnen met haar klanten. Daarnaast is het snel kunnen leveren uit voorraad van schermdoeken tegen een gunstige prijs een onderscheidende factor.

De Ridder Group behoort tot de meest toonaangevende tuinbouwbedrijven. In 2015 stond het bedrijf op de 18de plek in de Hillenraad100.

"Ons doel is om wereldwijd telers betere resultaten te laten bereiken door ze te begrijpen en ze te helpen. Dit doen wij door het aanbieden van de best passende technologie en door het wederzijds uitwisselen van kennis. Wij doen dit samen met onze partners in deze industrie."

Contact Ridder Drive Systems

Bedrijfsnaam: Ridder Drive Systems
Adres: Lorentzstraat 38, 3846 AX, Harderwijk
Website: www.ridder.com
Telefoonnummer: +31 (0)341 - 416854
E-mailadres: marketing@ridder.com