Micothon

Micothon BV ontwikkelt en verkoopt spuitmachines en buis/railmachines in binnen- en buitenland.
Micothon_Logo_detailpagina.jpg

Micothon: Spray the best way!

Micothon maakt gebruik van gepatenteerde, luchtondersteunde spuittechniek en biedt  79% beter spuitresultaat ten opzichte van een standaard spuitmachine!

De luchtondersteunende spuitsystemen van de Micothon Spuitrobot kunnen worden toegepast in de rozenteelt, de gerberateelt en de groenteteelt. Wij leveren verschillende elektrisch aangedreven systemen.

Buis/railmachine

De buis/railmachine is verkrijgbaar in een semiautomatische en in een volautomatische uitvoering. De volautomatische machine zorgt ervoor dat uw kas volledig automatisch wordt gesproeid; u stelt het programma in en u heeft er geen omkijken meer naar, uw kas is binnen een nacht vrij van plagen!

Wielmachine

De wielmachine maakt gebruik van dezelfde Micothon techniek. Het gebruik is handmatig; u loopt met de wielmachine door de kassen. Het grote voordeel van een Micothon Wielmachine t.o.v. een standaard wielmachine is de gepatenteerde luchtondersteuning tijdens het spuiten. Deze staat garant voor optimale bladbedekking en minder gebruik van bestrijdingmiddelen.

Micothon EX

De Micothon EX is speciaal ontwikkeld voor foliekassen. Het spuiten in foliekassen is vandaag de dag nog steeds grotendeels handmatig en daardoor grotendeels afhankelijk van de persoon die de spuit bedient. Hierdoor krijgen plagen en ziektes steeds vaker de overhand. De Micothon EX zorgt voor een verbeterd en systematisch spuitresultaat. Dit vereenvoudigde ontwerp maakt gebruik van de Micothon luchtondersteunende spuittechniek tegen een relatief lage investering. Bovendien rijdt deze machine automatisch, met gelijkmatige bladbedekking en verbeterde arbeidsomstandigheden als resultaat. Door een reductie in bestrijdingmiddelen heeft u deze investering binnen 1,5 jaar terugverdiend!

"We help you to spray less!"

Contact met Micothon

Bedrijfsnaam: Micothon
Adres: Tienboerenweg 20B, Locatie 3, 3641 RA, Mijdrecht
Website: micothon.nl/
Telefoonnummer: +31 (0)297 - 526984
E-mailadres: info@micothon.com