Metazet

Metazet ontwikkelt en produceert een uitgebreid assortiment metaalproducten en systemen zoals hijsinstallaties, intern transport, teelt- en oogstsystemen voor de tuinbouwsector.
Logo_Detailpagina_Metazet_Formflex.jpg

Metazet en FormFlex zijn beide bekende en toonaangevende namen binnen de glastuinbouw. Ook in de groente- en fruitteelt zijn Metazet en FormFlex de specialisten voor uw klantspecifieke systemen.

Metazet ontwikkelt en produceert al bijna 40 jaar een uitgebreid assortiment metaalproducten voor de tuinbouwsector zoals steun- en ophangmaterialen. Daarnaast ontwikkelt, produceert en installeert Metazet kwalitatieve en betrouwbare systemen zoals hijsinstallaties, intern transport, teelt- en oogstsystemen.

FormFlex is dé wereldwijde specialist in de tuinbouwsector op het gebied van ontwikkeling en productie van teeltgootsystemen. Voor elke teelt, onder alle omstandigheden is FormFlex in staat een passend gootsysteem te leveren en te profileren op locatie. Met onze mobiele profileermachines zijn wij actief óp locatie, wereldwijd!

Jarenlange ervaring, uitgebreide kennis van de markt en het bundelen van de krachten van Metazet en FormFlex staan garant voor kwaliteit en succes!"

Contact Metazet

Bedrijfsnaam: Metazet
Adres: De Lierseweg 6 2291 PD Wateringen
Website: metazet.com/
Telefoonnummer: +31 (0)174 - 225822
E-mailadres: metazet@metazet.com