HortiMaX

HortiMaX is leverancier van procesautomatisering in de tuinbouw en heeft diverse vestigingen in het buitenland.
Hortimax_Logo_detailpagina.jpg

HortiMaX ontwikkelt en levert oplossingen voor procesautomatisering binnen de internationale tuinbouw. HortiMaX is onderdeel van de Ridder Group. De Group heeft als missie om wereldwijd iedere glas- of polytuinder in staat te stellen betere resultaten te behalen. Om dat te bereiken levert de groep voor iedere tuinder de best passende technologie inclusief de benodigde kennis om het maximale uit hun investering te halen. Het begrijpen en ondersteunen van telers staat centraal in de aanpak. Door samenwerking met partners wordt Ridder technologie in meer dan 50 landen toegepast.

Oorsprong bij Van Vliet

De oorsprong van HortiMaX ligt bij Van Vliet in 1959. Van Vliet ontwikkelde met succes de eerste irrigatie unit voor de Nederlandse tuinbouw. Door de fusie van een aantal bedrijven is HortiMaX ontstaan. Sindsdien is HortiMaX uitgegroeid en behoort tot de top drie technologie leveranciers in de internationale tuinbouw. Vanaf 2011 maakt HortiMaX onderdeel uit van de Ridder Groep. Het bedrijf heeft naast het hoofdkantoor in Nederland, vestigingen in Frankrijk, Spanje, Mexico, de Verenigde Staten, Canada en China.

Growing Solutions

HortiMaX heeft door haar oorsprong bij Van Vliet een sterke internationale reputatie opgebouwd op gebied van irrigatie-, fertigatie- en desinfectietechnologie (voor recirculatie van water). Daarnaast levert HortiMaX een grote reeks aan proces computers, van eenvoudig tot zeer geavanceerd, geschikt voor ieder land, ieder klimaat en iedere teler. Om arbeid inzichtelijk te maken en de kosten van arbeid in de tuinbouw beheersbaar te houden levert HortiMaX eveneens technologie voor management en arbeidsregistratie. Naast conventionele teeltsystemen richt HortiMaX zich op het verminderen van CO2-uitstoot in de tuinbouw, niet alleen voor een hogere opbrengst, maar voor een schoner milieu!

"Ons continue doel is om onze klanten in staat te stellen een hoger rendement te behalen door ze intelligente, innovatieve en gebruiksvriendelijke totaaloplossingen voor de professionele tuinbouw te bieden. We doen dit over de gehele wereld met een team van toegewijde en ervaren professionals."

Contact HortiMaX

Bedrijfsnaam: HortiMaX
Adres: Honderdland 131,2676 LT, Maasdijk
Website: www.hortimax.nl
Telefoonnummer: +31 (0)15 - 3620300
E-mailadres: office@hortimax.com