Gakon Horticultural Projects

Gakon Horticultural Projects is een internationaal opererend, vooraanstaand kassenbouwbedrijf, met een team van circa 60 medewerkers.
Hortivation_Gakon_Logo_RGB.png

Wij ontwikkelen, produceren en bouwen in eigen beheer complete kassen die worden gekenmerkt door een hoog innovatieniveau. Deze innovatie heeft zich vertaald in de bouw van de eerste drijvende kas ter wereld en de bouw van de energieproducerende ZonWindKas. Gakon heeft ruim vijfenzestig jaar ervaring in de verkoop en installatie van kassen, verwarmingsinstallaties, scherming en turn-key projecten. We hebben in al deze jaren bewezen een onmisbare partner te zijn voor de kweker.

Gakon levert elk kas op maat, geheel naar uw wensen en eisen. Of het nu gaat om een kleine uitbreiding of een geheel nieuw project met bedrijfsruimte en bijbehorende installaties. Wij realiseren kassen van het Venlo-type. Dit type staat bekend om zijn degelijke constructie, uitstekende lichtopbrengst en uitgebreide ventilatie- mogelijkheden. Ook wat maatvoering betreft biedt de Venlo-kas vele voordelen. Door de modulaire opbouw blijven uitbreidingen of aanpassingen in een later stadium altijd mogelijk.

Met de term Turn-Key bedoelen wij voornamelijk één belangrijk ding: de klant ontzorgen. Met onze ervaring in het ontwikkelen en bouwen van tuinbouwprojecten kunnen wij u ondersteunen in de realisatie van uw wensen. Alles onder één dak. Op deze manier ontstaat de mogelijkheid om vanaf het prille begin meerdere disciplines zo op elkaar aan te passen dat uw wensen optimaal worden geïntegreerd binnen het project. U stelt uw eisen samen en wij knokken ervoor. Gakon en Turn-Key betekent vertrouwen hebben in elkaar en verantwoordelijkheden overdragen voor de beste eindresultaten.

In een wereld waarin de bevolkingsgroei doorgaat, waar de levenstandaard, het voedsel en de voedselveiligheid belangrijke issues zijn, wil Gakon Horticultural Projects herkend en erkend worden als de partij die in haar klantensectoren kwalitatieve,innovatieve en duurzame totaaloplossingen levert op het gebied van tuinbouwprojecten , zodat de  afnemers zich kunnen richten op hun kernactiviteiten."

Contact Gakon Horticultural Projects

Bedrijfsnaam: Gakon Horticultural Projects
Adres: Klopperman 60, 2292 JD, Wateringen
Website: www.gakon.nl
Telefoonnummer: +31 (0)174 - 225700
E-mailadres: info@gakon.nl