Cogas Zuid B.V.

Cogas Zuid is al vele jaren een toonaangevend allround installatiebedrijf.
Logo.png (2)

De activiteiten omvatten het ontwerpen en installeren van warmte-, elektro-, klimaat- en watertechnische installaties en systemen voor luchtbehandeling voor tuinbouwbedrijven. Ook voor projecten in de industriële sector en de utiliteit bent u bij Cogas Zuid aan het juiste adres.

Cogas Zuid vertrekt bij het ontwerpen van installaties vanuit de klant. Door ideeën uit te wisselen, te luisteren naar de praktijk en vooral door te praten over de diverse mogelijkheden komen verrassende oplossingen tot stand. Onze medewerkers spelen continue in op nieuwe ontwikkelingen om zodoende een volwaardig gesprekspartner voor de klant te zijn en hun de best passende installatie te adviseren.

Cogas Zuid levert een totaalpakket van technische systemen waarmee optimale klimatologische omstandigheden in tuinbouwbedrijven worden gerealiseerd. Samen met onze toeleveranciers lopen wij voorop in de ontwikkeling en realisatie van duurzame, energiezuinige en milieuvriendelijke systemen.

De voordelen voor de klant om te kiezen voor Cogas Zuid als totaalinstallateur zijn duidelijk: alle technieken onder één dak; vanaf het ontwerp tot de oplevering heeft de klant slechts met één installateur te maken; ook na de oplevering geeft dit zekerheid, zorgen over service en onderhoud nemen wij u uit handen.

Wij beschouwen het verlenen van hoogwaardige servicediensten als een vanzelfsprekendheid. De serviceafdeling vormt dan ook een belangrijke spil van onze organisatie."

Contact met Cogas Zuid B.V.

Bedrijfsnaam: Cogas Zuid B.V.
Adres: Heikamperweg 18, 5725 AZ, Asten-Heusden
Website: www.cogaszuid.nl
Telefoonnummer: +31(0)493-671010
E-mailadres: info@cogaszuid.nl