Bosman Van Zaal

Op basis van in-house engineering en fabricage, levert Bosman Van Zaal turn-key teelt concepten en op maat gemaakte installaties.
Logo_Bosmanvz_overzichtspagina.jpg

Bosman Van Zaal is gevestigd in Nederland. Het bedrijf wordt wereldwijd vertegenwoordigd door middel van kantoren en agenten en heeft meer dan 190 getalenteerde en hoog opgeleide medewerkers. Op basis van in-house engineering en fabricage, levert Bosman Van Zaal turn-key teelt concepten en op maat gemaakte installaties.

Door haar internationale netwerk, biedt Bosman Van Zaal 24/7 service aan haar klanten over de hele wereld. Bosman Van Zaal werd opgericht in een van de grootste tuinbouwgebieden ter wereld, Greenport Aalsmeer, op enkele minuten van Amsterdam en Amsterdam Airport Schiphol.

Bosman Van Zaal, Montera Techniek, Crea-Tech International en Indigo Logistiek zijn onderdeel van de Green Innovators Group. Alle bedrijven van Green Innovators dragen bij aan de ontwikkeling van de wereldwijde tuinbouw door middel van complementaire expertisegebieden.

"Bosman Van Zaal realiseert met ruim 190 vaste medewerkers projecten wereldwijd. We willen succesvol zijn, streven naar kwaliteit en zijn resultaatgericht. Dat uit zich in aandacht voor onze klanten en in betrokkenheid bij onze medewerkers. Bosman Van Zaal is een organisatie met herkenbare gezichten én wil dat graag blijven!"

Contact met Bosman Van Zaal

Bedrijfsnaam: Bosman Van Zaal
Adres: Bedrijvenweg 10, 1424 PX, De Kwakel