Enthoven Techniek

Enthoven Techniek adviseert en ontwikkelt technische installaties op het brede gebied van water, elektra en licht voor teeltbedrijven in de glastuinbouwsector.

Compleet aanbod

Kenmerkend voor Enthoven Techniek is het complete aanbod van elektrotechnische- en watertechnische installaties, klimaatcomputers, belichting en nevelinstallaties.

Ieder project begint met een gezamenlijke analyse van welke producten of innovaties nodig zijn. Het is onze ervaring dat een gedegen ontwerpproces in alle daarop volgende stappen voordelen oplevert. We maken een individueel ontwerp op basis van kwaliteitsproducten. Bij de bouw van technische installaties zijn veel partijen betrokken waarmee we helder communiceren om de planning te realiseren. Op ons bedrijf in Maasdijk testen we nieuwe installaties zodanig dat plug & play bij aflevering realiteit is. We vinden het belangrijk nette installaties op te leveren die voordelig zijn in onderhoud.

Kwaliteit & rendement

We zijn en blijven een flexibel bedrijf dat in zowel grote als kleine projecten snel kan schakelen. Persoonlijk contact werkt prettig en is een goede basis voor een effectieve lange termijn relatie. Wij willen dat onze kwalitatief hoogstaande technische installaties, onderhouds- en servicewerkzaamheden, een positief effect hebben op uw bedrijfseconomisch rendement.

Samenwerken

Zo’n tien jaar geleden nam Ronald Begelinger het toenmalige bedrijf Enthoven over, richtte Patron Agri Systems Group op, en maakte Enthoven Techniek onderdeel daarvan. Enthoven Techniek is de Nederlandse  tak, Patron Agri Systems International bewerkt de wereldmarkt. Het groeiende bedrijf trok nieuwe technici aan en samen met klanten zoeken we steeds naar de perfect werkende oplossing.

Met een compleet aanbod in glastuinbouw en utiliteit blijven we een flexibel bedrijf dat in zowel grote als kleine projecten snel kan schakelen."

Contact Enthoven Techniek

Bedrijfsnaam: Enthoven Techniek
Adres: Vrij-Harnasch 126, 2635 BZ Den Hoorn