KOAT

Koat is producent en leverancier van apparatuur voor de glastuinbouw, gericht op het verwerken van geoogste groenten.
KOAT_CMYK_M.jpg

Koat is producent/leverancier van apparatuur voor de glastuinbouw, voornamelijk gericht op het verwerken van geoogste groenten, zoals tomaten, paprika's, komkommers, aubergines, aarbeien, etc.

Het verwerken bestaat uit:

  • Oogstwagens, agv's (onbemande voertuigen) en transport naar de verwerkingshal.
  • Ontladen van oogstwagens, ontstapelen, ledigen van fusten en aanbieden van geoogst product aan sorteermachines, nawegen, etc.
  • Ook het herbeladen van oogstwagens met lege emballage behoort daarbij.
  • Gesorteerd of nagewogen product wordt verpakt in dozen of kratten die vervolgens automatisch op pallets worden geplaatst. Verpakken kan ergonomisch met de hand of machinaal geschieden.
  • Voor het op pallets stapelen worden palletiseermachines ingezet, alsook robots, die overigens ook voor andere handling activiteiten worden ingezet.
  • Complete pallets kunnen worden gezekerd met een band/snoer of met rekfolie.
  • Koat levert enkelvoudige en simpele machines, maar ook compleet ge├»ntegreerde verwerkingslijnen. Koat richt zich op de internationale markt en streeft ernaar overal waar Koat actief is, een serviceorganisatie op te zetten.
Bij elk project stellen wij ons in eerste instantie op als adviseur en proberen we samen met onze opdrachtgever de feitelijk behoefte zo nauwkeurig mogelijk te specificeren. Op basis daarvan maken wij een duidelijk voorstel voor een optimale oplossing en geven wij aan hoe wij dit met onze machines en systemen kunnen realiseren."

Contact KOAT

Bedrijfsnaam: KOAT
Adres: Schoolstraat 19, 5711 CP, Someren
Website: www.koat.nl/
Telefoonnummer: +31 (0)493 - 496130
E-mailadres: info@koat.nl