Buwatec

BUWATEC is dé gespecialiseerde leverancier van modulaire (water) opslagtanks.
Buwatec_Logo_detailpagina.jpg

BUWAtank systemen zijn gefabriceerd met gegolfde stalen platen gecombineerd met een tankzeil, een tank afdeksysteem en accessoires wat zorgt voor de opslag van vloeistoffen.

BUWAtank systemen worden wereldwijd verkocht als doe-het-zelf systemen. De opslag systemen kunnen eenvoudig geïnstalleerd worden met alleen mankracht. Flexibiliteit, modulariteit, duurzaamheid en een eenvoudige installatie zijn de kernpunten van het concept.

De laatste jaren heeft BUWATEC een professioneel dealernetwerk opgebouwd. Onze dealers zijn wereldwijd in 50 landen actief. Onze strategie is om de relaties met dealers en klanten te versterken en uit te breiden.

Wij hebben gedurende de laatste 10 jaren een voortreffelijk netwerk aan dealers opgebouwd in Nederland. Het is ons streven om met deze dealers een langdurige relatie op te bouwen. Daarom investeren wij in het kennisniveau van onze dealers en respecteren we de inspanning van onze partners om de markt lokaal te bewerken. BUWATEC ondersteunt de dealers met innovaties, productverbeteringen, technische ondersteuning en producttrainingen."

Contact Buwatec

Bedrijfsnaam: Buwatec
Adres: Woudrichemseweg 36A, 4286 LB, Almkerk
Website: www.buwatec.com
Telefoonnummer: +31 (0)183 - 403911
E-mailadres: info@buwatec.com