Ledendag 2019

Op het menu bij de AVAG

Ledendag 2019.jpg

Ro­mi­ge ta­gli­a­tel­le met oes­ter­zwam­men

Ingrediënten

Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing in ruim water met zout beetgaar koken. Oesterzwammen met keukenpapier schoonvegen. In wok olie verhitten en (ongesneden!) oesterzwammen op hoog vuur 3-4 min. bakken, tot oesterzwammen bruin en gaar zijn en alle vocht verdampt is.

Intussen tagliatelle in vergiet laten uitlekken, deel van kookvocht opvangen.
In pastapan roomkaas in scheut kookvocht snel laten smelten. Tagliatelle terugdoen in pan en voorzichtig omscheppen, eventueel nog wat kookvocht toevoegen. Basilicumreepjes door pasta mengen.
Tagliatalle over twee diepe borden verdelen. Oesterzwammen met zout en peper op smaak brengen en op tagliatelle leggen. Met dunschiller boven borden grove krullen van kaas schaven.

Lekker met rucolasalade! Eet smakelijk!

Groeten,

Claudia van Doorn & Lindy van der Drift