Future Trends & Innovations

Laat u inspireren door de innovaties van nu, straks en later tijdens het “Future Trends & Innovations, the next step in horticulture technology”-event. In navolging op de succesvolle edities van 2017 en 2018 zal op 28 november as. in het World Horti Center de derde editie plaatsvinden

Save the date Social 2019.jpg

Op het programma staan inspirerende sprekers op het gebied van technologische trends en innovaties. Ben Verwaayen, venture capitalist en oud-topman van Alcatel en PTT Telecom, zal als keynote spreker zijn visie geven over toekomstige technologietrends op het internationale speelveld. Deze trends zullen de richting bepalen die we als tuinbouwsector op moeten gaan om onze concurrerende positie te behouden en versterken. Verwaayen zal zijn publiek inspireren met diverse voorbeelden van succesvolle startups en scale-ups.  

De ontwikkelingen in de tuinbouwtechnologie zijn volop in beweging. Onderzoek en ontwikkelprojecten volgen elkaar in rap tempo op. Na dit event bent u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Een greep uit de onderwerpen die aan de orde zullen komen: Internet of plants, robotisering, data science, vertical farming, SIOM, data driven intergrated growing systems en digitale platformen.

Houd dus uw agenda vrij op donderdag 28 november van 15:00 uur tot 19:30 uur.

Het “Future Trends & Innovations, the next step in horticulture technology”-event wordt u aangeboden door TNO, AVAG, Stichting Hortivation en GreenTech.